İş Reklamları

Firma İş Etkinlikleri

Fotoselli Kapı Nedir?

Kolay ve sessiz bir çalışma şekline sahiptir.

Fotoselli kapı ofis, fırın, market, iş yeri, alışveriş merkezi, benzin istasyonu, eczane gibi mekanlarda dekorasyon amaçlı kullanılan estetik bir üründür. Fotoselli kapı açılma şekline ve uygulanacak genişliğe göre tek veya çift kanatlı olarak ayarlanabilir. 200 kg'a kadar cam yükü taşıyan motora sahip bu kapı, kasnak kayışı, enkoder ve işlemci ile en iyi çalışma prensibine sahiptir. Kapı, açılma hızı ve kapanma hızı enkoder ile ayarlanır. İstenirse şifre, el sensörü, buton veya hareket sensörü, yüz tanıma, parmak tanıma gibi opsiyonel seçeneklerle kullanılabilir. Fotoselli kapı girişi ve çıkışı düzenler. Şasi içerisinde silikon tekerlek sistemi, avara sayacı, stop sistemi ve kablo bağlantı tutucu sistemi ile çalışır. Şasi üzerinde, kapının çalışma prensibini belirleyen pozisyon anahtarı adı verilen dijital kontrol sistemi bulunmaktadır.

Fotoselli Kapı Nedir?

Konum butonu ile kapı açık, kapalı, kış, kilitli, tek yönlü açılma, giriş ve çıkış olarak ayarlanabilir. Algılama mesafesi fotoselli kapı üzerinde bulunan fotosel sensörü ile ayarlanır. Fotoselli kapı çalıştırılarak, istenilen yönde algılanarak ve radar döndürülerek kapı istenilen açıya ayarlanır. Fotoselli kapı, süspansiyon sistemi sayesinde kanadı dengede tutar ve kapının sağdan sola düzgün ve düzgün hareket etmesini sağlar. Yönlendirici kılavuzu ile senkronize çalışır.

Kolay ve sessiz bir çalışma şekline sahiptir

Lamine cam, hem güvenlik hem de olası cam kırılmalarını önlemek için genellikle camın düşmesini önlemek için kullanılır. Cam kenarında bulunan conta sistemi ile toz, sıvı ve ses yalıtımı güçlüdür. Kanatların altındaki kıl fitil fırça sistemi ile çalışma alanı otomatik olarak temizlenir ve kapının zarar görmesi engellenir.

Fotosel Kapının Faydası Nedir?

Genel olarak cam veya görünür paslanmaz çelik krom çerçeveli camlarla hazırlanan tasarımlar kolay bir geçiş sağlar. Enerji tasarrufu için üretilen bu kapılar, geçiş alanına girdiğinizde sizi anında algılar ve otomatik olarak açılır. Kapıyı açmak için herhangi bir fiziksel güce ihtiyacınız yok. Zahmetsiz ve kullanımı kolay fotoselli kapı sistemleri estetiği ile tüm dekorasyonlara uyumludur. İşletme imajının her zaman yeni görünmesini sağlayan bu kapıların hareketi fotosele bağlıdır. Bu nedenle ısı kaybını en aza indirir. Özellikle giriş çıkışların yoğun olduğu alanlarda sessiz ve opsiyonel çalışma özelliği ile de tercih edilmektedir. Giriş çıkışların yoğun olduğu alanlarda estetik ve teknolojik çözümler.